Τέντα με Βραχίονες

Τέντα με βραχίονες

Η τέντα με βραχίονες προσδίδει καλαισθησία στο χώρο σκίασης και είναι πολύ εύκολη στη χρήση είτε ως χειροκίνητη είτε ως ηλεκτροκίνητη. Το κατέβασμά της μπορεί να διακυμανθεί από τα 2m εως και τα 5m ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Οι βραχίονες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Τους βραχίονες αλουμινίου και τους βραχίονες σιδήρου.

Οι βραχίονες αλουμινίου είναι ανοξείδωτοι, διότι από τη φύση του το αλουμίνιο δεν οξειδώνεται. Επιπλέον βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή σε λευκό χρώμα, ή κατόπιν παραγγελίας σε οποιοδήποτε κωδικό RAL*. Διαθέτουν ανοξείδωτα συρματόσχοινα που τους επιτρέπουν την κίνηση και δυνατά ελατήρια που τους βοηθούν να κρατούν την τέντα σταθερή. Σύμφωνα με το άνοιγμά τους διαθέτουν τον ανάλογο αριθμό ελατηρίων και συρματόσχοινων, καθώς και ανάλογο πάχος προφίλ αλουμινίου. Έτσι, οι βραχίονες αλουμινίου χωρίζονται βασικά σε τρεις κατηγορίες. Μεσαίου τύπου έως 2,50m, βαρέως τύπου έως 4,5m και υπερβαρέως τύπου έως 6m. * Είναι ελαφριοί και ιδιαίτερα ανθεκτικοί. Οι βραχίονες σιδήρου επικαλύπτονται με ψευδάργυρο (γαλβάνισμα) και στη συνέχεια βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή. Η διαδικασία αυτή τους καθιστά ανοξείδωτους, όχι όμως στο βαθμό που μπορεί να καλύψει το αλουμίνιο.

Οι βραχίονες σιδήρου είναι βαρύτεροι από τους βραχίονες αλουμινίου, αλλά ανθεκτικότεροι στη θραύση και την κάμψη.

Το άνοιγμά τους μπορεί να φθάσει έως και τα μέτρα, ενώ η λειτουργία τους παραμένει ίδια μ’ αυτήν των βραχιόνων αλουμινίου.