Τέντα Μπάρα

Τέντα Μπάρα

Η τέντα μπάρα τοποθετείται και εφαρμόζει, προσφέροντας σκίαση και αισθητική, ακόμα και στους πιο απαιτητικούς χώρους. Αποτελεί ιδανική λύση για ανομοιόμορφους χώρους, καταστήματα και ειδικές κατασκευές.

Η μπάρα αποτελείται από γαλβανισμένο κοιλοδοκό, που βάφεται με ηλεκτροστατική βαφή σε οποιοδήποτε χρώμα RAL. Φέρει ειδικές βάσεις κράματος ενισχυμένου αλουμινίου, που μπορούν να στερεωθούν σε σχετικά μικρό χώρο και χωρίς την αναγκαιότητα στερέωσης στα άκρα όπως συμβαίνει με τις κοινές τέντες. Αφού στερεωθεί η μπάρα, προσαρμόζονται σ’ αυτήν μηχανισμοί, το ύφασμα και οι βραχίονες, λειτουργώντας πλέον σαν μια κοινή τέντα χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα.

Η παραπάνω καινοτομία της τέντας δίνει την δυνατότητα τοποθέτησης τεντών δυσανάλογου μήκους σε σχέση με την προοπτική στήριξης που προσφέρει ο εκάστοτε χώρος.

Η κίνηση της τέντας μπάρας γίνεται με τη βοήθεια ηλεκτρικού μηχανισμού. Το κασσονέτο όπως και οι βραχίονες, μπορούν να βαφούν ηλεκτροστατικά σε οποιοδήποτε χρώμα RAL, ενώ μπορεί να φέρει ανεξάρτητο φωτισμό.

Έτσι, σε ένα χώρο μήκους 3m, μπορεί να τοποθετηθεί μια τέντα μπάρα μήκους 5m, καλύπτοντας απαιτήσεις περισσότερης σκίασης και μεγαλύτερης αδιαβροχοποίησης.